Γ41 Κεντρική Αγορά Αθηνών, Ρέντη, 18233   |    2104828744    |    info@eleftherakis.gr

elenfrdeites

logo

» ΑΒΟΚΑΝΤΟΣ το αβοκάντο θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική τροφή καθώς περιέχει 20 βιταμίνες και μέταλλα. Ειδικότερα περιέχει Β1,Β2,Β3,Β5,Ε, βιοτίνη, καροτενοειδή και φυλλικό οξύ, κάλιο και ψευδάργυρο. Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε β-σιτοστερόλη, γλουταθειόνη, και φυτικές ίνες (75% αδιάλυτες και 25% διαλυτές φυτικές ίνες).

» ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ περιέχει ποσότητα σε Κάλιο, την ίδια ποσότητα με μια μπανάνα Μαγνήσιο, διαθέτει περισσότερη Βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο, φυτικές ίνες, όπου βοήθα σε άτομα με δυσκοιλιότητα, εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και βιταμίνης Ε, που είναι απαραίτητες για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, τα μαύρα μικρά σπόρια στο ακτινίδιο είναι πλούσια σε Ω-3 λιπαρά που είναι πολύ σημαντικά για την καλή υγεία της καρδιάς. Είναι εξαιρετική φυσική πηγή φολικού οξέως.

» ΑΝΑΝΑΣ Πλούσια σε νερό, πρωτεΐνες, λίπη, σάκχαρα, βιταμίνες, μεταλλικά άλατα και οργανικά οξέα, τα φρούτα περιέχουν φυτικές ίνες, θωρακίζουν τον οργανισμό ακόμη και απέναντι σε καρκινοπάθειες.

» ΑΧΛΑΔΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, τα αχλάδια έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι για την προστασία των εν λόγω οργανισμό το οξυγόνο από τα κύτταρα που σχετίζονται με τις ζημίες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Η παρουσία των ινών σε αχλάδια δυσκοιλιότητα συμβάλλει στην πρόληψη, αλλά και διασφαλίζει την κανονικότητα των εντέρου κυκλοφορία.

» ΑΧΛΑΔΙΑ Fetel Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, τα αχλάδια έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι για την προστασία των εν λόγω οργανισμό το οξυγόνο από τα κύτταρα που σχετίζονται με τις ζημίες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Η παρουσία των ινών σε αχλάδια δυσκοιλιότητα συμβάλλει στην πρόληψη, αλλά και διασφαλίζει την κανονικότητα των εντέρου κυκλοφορία.

» ΑΧΛΑΔΙΑ Packams Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, τα αχλάδια έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι για την προστασία των εν λόγω οργανισμό το οξυγόνο από τα κύτταρα που σχετίζονται με τις ζημίες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Η παρουσία των ινών σε αχλάδια δυσκοιλιότητα συμβάλλει στην πρόληψη, αλλά και διασφαλίζει την κανονικότητα των εντέρου κυκλοφορία.

» ΒΑΝΙΛΙΕΣ

» ΒΕΡΙΚΟΚΑ

» ΓΚΡΕΙΠ ΦΡΟΥΤ

» ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ

» ΚΕΡΑΣΙΑ

» ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ

» ΜΗΛΑ jona gold Πλούσιο σε βιταμίνη C, βιοτίνη, κάλιο και φυτικές ίνες. Ένα μέτριο μήλο (160 γρ.) δίνει 80 θερμίδες. Εχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Αποκαθιστά τη χαμένη ενέργεια και μειώνει την πνευματική και σωματική κούραση.

» ΜΗΛΑ red starkin Πλούσιο σε βιταμίνη C, βιοτίνη, κάλιο και φυτικές ίνες. Ένα μέτριο μήλο (160 γρ.) δίνει 80 θερμίδες. Εχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Αποκαθιστά τη χαμένη ενέργεια και μειώνει την πνευματική και σωματική κούραση.

» ΜΗΛΑ golden Πλούσιο σε βιταμίνη C, βιοτίνη, κάλιο και φυτικές ίνες. Ένα μέτριο μήλο (160 γρ.) δίνει 80 θερμίδες. Εχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Αποκαθιστά τη χαμένη ενέργεια και μειώνει την πνευματική και σωματική κούραση.

» ΜΗΛΑ smith (green) Πλούσιο σε βιταμίνη C, βιοτίνη, κάλιο και φυτικές ίνες. Ένα μέτριο μήλο (160 γρ.) δίνει 80 θερμίδες. Εχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Αποκαθιστά τη χαμένη ενέργεια και μειώνει την πνευματική και σωματική κούραση.

» ΜΠΑΝΑΝΕΣ Dole Η μπανάνα είναι από τα πιο δυνατά φρούτα, μας δίνει πολύ ενέργεια. Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C, Ε καθώς και ιχνοστοιχεία

» ΜΠΑΝΑΝΕΣ Chiquita Η μπανάνα είναι από τα πιο δυνατά φρούτα, μας δίνει πολύ ενέργεια. Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C, Ε καθώς και ιχνοστοιχεία

» ΜΠΑΝΑΝΕΣ Η μπανάνα είναι από τα πιο δυνατά φρούτα, μας δίνει πολύ ενέργεια. Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C, Ε καθώς και ιχνοστοιχεία

» ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ Είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά, όπως σε βιταμίνη Κ, βιταμίνη Α, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, αλλά επιπλέον περιέχει μαγνήσιο, σίδηρο, βιταμίνη C, ασβέστιο. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει την καρδιά και τους πνεύμονες, επουλώνει τα τραύματα, ενισχύει το ανοσοποιητικό.

» ΠΕΠΟΝΙΑ Το πεπόνι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, όπως το ένζυμο SOD (πρωτογενές ενδογενές, γιατί δρα πρώτα στην οξειδωτική αλυσίδα στη πιο δραστική ρίζα του οξυγόνου, το υπεροξείδιο, μετατρέποντας το σε λιγότερο δραστικό, όπου μπορούν μεshow">τέπειτα να παρέμβουν τα άλλα ένζυμα) και καταλάση, ένζυμο Q10, λιποϊκό οξύ, γλουταθειόνη, καροτινοειδή, βιταμίνη A, E, C, νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σελήνιο

» ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΦΡ Η θρεπτική αξία του πορτοκαλιού είναι μεγάλη καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Περιέχει επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Α, ενώ σε αυτό υπάρχουν πάνω από 170 ουσίες με εξέχουσες αντιοξειδωτικές δράσεις.

» ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΥΜ Η θρεπτική αξία του πορτοκαλιού είναι μεγάλη καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Περιέχει επίσης σάκχαρα, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Α, ενώ σε αυτό υπάρχουν πάνω από 170 ουσίες με εξέχουσες αντιοξειδωτικές δράσεις.

» ΡΟΔΑΚΙΝΑ

» ΡΟΔΙΑ

» ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΣΠΡΑ

» ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ

» ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

» ΣΥΚΑ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

 

Γ41 Κεντρική Αγορά Αθηνών

T.K.: 18233

2104828744

(+ φαξ)

eleftherakis-fruits@hotmail.gr
info@eleftherakis.gr

Φόρμα Επικοινωνίας